Kolači - D'Ivano slastice

Kolači

Slatki zalogaji za svačije nepce

Slavlje važnih trenutaka uz nas je popraćeno slatkim okusima izvrsnih kolača. Prilagođeni zalogaju (ili njih par) naše slastice užitak su za kojim ćete iznova posegnuti, bez previše razmišljanja. Receptura “prepisana” iz bakinih bilježnica i nadograđivana ljubavlju i pomno biranim okusima, iskustvo je koje će vaše slavlje podići na novu razinu.
U njihovoj pripremi beskompromisno biramo najfinije i domaće sastojke; neke iz vlastite radionice dok druge uzimamo od hrvatskih OPG-ova. Pronađite svoju idealnu kombinaciju!

NAŠI KOLAČI

Odaberite svoje najdraže kolače

Mix kolači D'Ivano

Mix kolači

Mix kolača naša je pomno osmišljenja slavljenička ponuda koja će zadovoljiti različita nepca i pružiti raznovrsne okuse. Među njom pronađite dobro poznate kolačiće poput Mađarice, Medene Kate, Bijele pite, Šubarica...

Mix kolači D'Ivano

KEKSI

Keksi su omiljeni “suhi” zalogaji koje biramo bez obzira na priliku! Prhki keksi punjeni savršeno osmišljenim nadjevima otapaju se u ustima! Među njima potražite svoje omiljene okuse poput Linzera, Medenjaka, Kiflica s kokosom, Rafaelo kuglica...

D'Ivano breskvice

BRESKVICE

Breskvice s D’Ivano potpisom naš su najtraženiji kolačić. Ako ste ih već probali znate da su neizostavan dio vaše slatke kombinacije, a ako niste – nemojte više čekati ni trenutka! Neodoljivog izgleda i još boljeg okusa, breskvice će vam postati sigurni favoriti.

D'Ivano breskvice
D'Ivano slano

SLANO

Netko voli slatko, a netko radije bira slano – mi sigurno ne osuđujemo! U bakinim bilježnicama neki od najdražih recepata prate tradicionalnu pripremu vrhunskih slanih poslastica. Varaždinski klipići, kukuruzne kiflice, integralna peciva, savijače sa sirom, bučnice, savijače sa sirom i blitvom/špinatom...čak će i slatko pasti u drugi plan. ?

D'Ivano slano
D'Ivano slastice od prhkog tijesta

SLASTICE OD DIZANOG TIJESTA

Što bolje može dočarati okuse tradicionalnih slastica od umijeća pripremljenih od dizanog tijesta. Prema originalnim receptima i dugo čuvanim tajnama, D’Ivano slastice pripremaju orahnjače, makovnjače, buhtle s pekmezom od šljiva, krafne, pomazanke... Samo dok čitate popis, osjeća se miris domaćeg tijesta i slatkih punjenja u zraku!

D'Ivano slastice od prhkog tijesta